ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΑΕΡΑ – ΝΕΡΟΥ AROTHERM

Είναι εξαιρετικά εύκολο να εγκατασταθεί και να χρησιμοποιηθεί μία αντλία θερμότητας αέρος / νερού aroTHERM καθώς ο αέρας χρησιμοποιείται ως πηγή θερμότητας. Έτσι η λύση αυτή καθίσταται ιδιαίτερα ελκυστική για ανακαίνιση του υπάρχοντος συστήματος θέρμανσης. Το ευέλικτο σύστημα τοποθέτησης αεραγωγών μας εξασφαλίζει ότι η αντλία θερμότητας προσαρμόζεται στην εγκατάσταση και όχι το αντίθετο.

Η μέγιστη άνεση ως προς το ζεστό νερό χρήσης είναι εξασφαλισμένη καθώς η αντλία θερμότητας συνδυάζεται άριστα με τον ταμιευτήρα ζεστού νερού allSTOR για θέρμανση και από ηλιοθερμικό σύστημα. Δεν χρειάζεται να αναφερθεί ότι και οι αντλίες aroTHERM αέρος / νερού είναι εξοπλισμένες με την μονάδα ελέγχου ενεργειακής ισορροπίας οδηγούμενη από τις καιρικές συνθήκες.

AroTHERM Split

Ευελιξία προσαρμοσμένη στις δικές σας απαιτήσεις

Με την aroTHERM Split επιλέγετε σύγχρονη τεχνολογία σε προσιτή τιμή, ενώ επίσης επωφελείστε από την οικονομική κατανάλωση του συστήματος. Επειδή χρησιμοποιείτε τον αέρα σαν πηγή θερμότητας, δεν θα επιβαρυνθείτε με επιπλέον έξοδα για γεωτρήσεις, ανιχνευτές ή συλλέκτες όπως για άλλου τύπου αντλίες.

Ως μία από τις πιο αθόρυβες αντλίες θερμότητας αέρα-νερού στην κατηγορία του, η νέα aroTHERM Split είναι ιδανικό για εγκατάσταση σε πυκνοκατοικημένες ορεινές κατοικίες. Οι αυστηρές απαιτήσεις του νυχτερινού ύπνου πληρούνται εύκολα: Στη νυχτερινή λειτουργία, η αντλία θερμότητας είναι ακόμη πιο ήσυχη και δεν ακούγεται στο υπνοδωμάτιο σας. Ακούστε μόνοι σας!

 • Παραγωγή θέρμανσης, ψύξης και ζ.ν.χ. (μέσω ταμιευτήρα)
 • Θερμοκρασία προσαγωγής στη θέρμανση έως και 63°C
 • Σύγχρονος και κομψός σχεδιασμός που ταιριάζει σε κάθε περιβάλλον
 • Πολύ αθόρυβη λειτουργία – κατάλληλη για τοποθέτηση σε στενά κτισμένα τετραγωνικά συγκροτήματα κατοικιών
 • Εξοικονόμηση χώρου, ευέλικτη εγκατάσταση στον κήπο ή στον τοίχο του σπιτιού
 • Προστασία από παγετό χάρη στην τεχνολογία διαχωρισμού ψυκτικού μέσου
 • Υψηλή ποιότητα κατασκευής και μακροχρόνια αξιοπιστία προϊόντος.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΑΕΡΑ-ΝΕΡΟΥ ΑROTHERM;

AroTHERM VWL/2

Ευελιξία προσαρμοσμένη στις δικές σας απαιτήσεις

Oι αντλίες θερμότητας aroTHERM καθιστούν την προηγμένη τεχνολογία θέρμανσης και ψύξης προσιτή σε όλους, είτε ενσωματωθούν υβριδικά σε υπάρχον σύστημα θέρμανσης είτε ως ανεξάρτητο σύστημα ψύξης – θέρμανσης.

Χάρη στο σύγχρονο και μοντέρνο σχεδιασμό τους, καθώς και τις ελάχιστες απαιτήσεις χώρου εγκατάστασης, μπορούν να εγκατασταθούν σχεδόν παντού. Αποτελούν τη δοκιμασμένη και ιδανική λύση για εκσυγχρονισμό εγκαταστάσεων θέρμανσης, αλλά και για νέες κατασκευές, εξαιρετικά απλά, γρήγορα και με ασφάλεια, πάντα με τη γνωστή ποιότητα Vaillant.

 • Παραγωγή θέρμανσης, ψύξης και ζ.ν.χ. (μέσω ταμιευτήρα)
 • Θερμοκρασία προσαγωγής στη θέρμανση έως και 63°C
 • Σύγχρονος και κομψός σχεδιασμός που ταιριάζει σε κάθε περιβάλλον
 • Ευελιξία εγκατάστασης, λόγω του μικρού απαιτούμενου χώρου
 • Υβριδική λειτουργία σε συνδυασμό με λέβητα αερίου Vaillant με το μοναδικό χαρακτηριστικό triVAI®

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΑΕΡΑ-ΝΕΡΟΥ ΑROTHERM;

Skip to content