ΘΕΡΜΑΝΣΗ
ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ
ΑΠΕ

Με τα σύγχρονα συστήματα θέρμανσης, κλιματισμού και ΑΠΕ δεν σας δίνεται μόνο η δυνατότητα να θερμάνετε τον χώρο σας. Σας δίνετε επίσης η δυνατότητα να έχετε παροχή ζεστού νερού οποιαδήποτε στιγμή το θελήσετε εσείς.

Η Energian σας παρέχει μια ποικιλία μεθόδων με τις οποίες μπορείτε να έχετε θέρμανση ή κλιματισμό στον χώρο σας. Χρησιμοποιούμε τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό από τις κορυφαίες εταιρείες στον χώρο με σκοπό να εξασφαλίσουμε για εσάς την μέγιστη εξοικονόμηση αλλά και την απόλυτη άνεση.

Σχετικές Υπηρεσίες

Εδώ θα βρείτε όλες τις υπηρεσίες που παρέχουμε σχετικά με την θέρμανση τον κλιματισμό και τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας

Το πετρέλαιο αποτελεί τον πιο διαδεδομένο τρόπο θέρμανσης στη χώρα μας.
Μία μέθοδος θέρμανσης δοκιμασμένη που πλέον μπορεί να χαρίσει τα οφέλη της τεχνολογίας της συμπύκνωσης.
Οι νέοι λέβητες συμπύκνωσης πετρελαίου δίνουν σε αυτό τον κλάδο της θέρμανσης ισότιμα μεγάλα πλεονεκτήματα. Η μελλοντική τροφοδοσία με πετρέλαιο είναι ακόμα εξασφαλισμένη για τις επόμενες γενιές και το πετρέλαιο θα παραμείνει ακόμα και στο μέλλον μία σχετικά φθηνή μέθοδος θέρμανσης.

Οι αντλίες θερμότητας αποτελούν την πιο αποδοτική λύση για κάθε εφαρμογή. Δεν απαιτούν καύσιμα, καθώς αντλούν θερμότητα από τον αέρα που υπάρχει στο περιβάλλον. Για το λόγο αυτό η απόδοσή τους είναι πολύ μεγάλη σε σχέση με την ηλεκτρική ενέργεια που καταναλώνουν, μειώνοντας αισθητά το χρόνο απόσβεσης. Οι απαιτήσεις σε χώρο τοποθέτησης, καθώς και οι εργασίες εγκατάστασης είναι ελάχιστες, μια και δεν απαιτείται καμία αλλαγή στα υπάρχοντα θερμαντικά σώματα.

Η αντλία θερμότητας είναι ένα μηχάνημα που έχει την ικανότητα να αντλεί θερμική ενέργεια από μία «δεξαμενή» και να τη μεταφέρει σε μία άλλη. Κατά τη διάρκεια του χειμώνα, αντλείται θερμότητα από το περιβάλλον προς την κατοικία επιτυγχάνοντας αύξηση της εσωτερικής θερμοκρασίας (θέρμανση). Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού αντίθετα, η άντληση γίνεται από το εσωτερικό της κατοικίας με αποτέλεσμα τη μείωση της εσωτερικής θερμοκρασίας (ψύξη).

Ο κλιματισμός αποτελεί στην σημερινή εποχή επιτακτική ανάγκη για κάθε σύγχρονο κτήριο είτε αυτό είναι επαγγελματικός χώρος (κτήριο γραφείων, κατάστημα, χώρος συνάθροισης κοινού, τράπεζα, σούπερ μάρκετ, ξενοδοχείο κ.λ.π) είτε βιομηχανία – βιοτεχνία είτε κατοικία.Τα τελευταία χρόνια η ραγδαία κλιματική αλλαγή, η επιβάρυνση της ατμόσφαιρας, κυρίως στα αστικά κέντρα, καθώς και το συνεχώς αυξανόμενο ενεργειακό κόστος έχουν δημιουργήσει στον τομέα του κλιματισμού ιδαίτερα υψηλές απαιτήσεις .Μια σύγχρονη εγκατάσταση κεντρικού, ημικεντρικού ή βιομηχανικού κλιματισμού θα πρέπει να ικανοποιεί τα παρακάτω κρητήρια :

Επίτευξη των απαιτούμενων συνθηκών άνεσης και λειτουργίας (θερμοκρασία, υγρασία και καθαρότητα του αέρα) ακόμα και υπο τις πλέον δυσχερείς περιβαλλοντικές συνθήκες.

Σωστή διανομή του αέρα εις τρόπο ώστε να μην υπάρχουν ενοχλητικά και επικίνδυνα για την υγεία των ανθρώπων ρεύματα αέρα.

Χαμηλό επίπεδο θορύβου ώστε να μην είναι ενοχλητικός στους ανθρώπους.

Όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αυτονομία των χώρων και διαχείριση μέσω εξελιγμένων συστημάτων (BMS) για τις πολύ μεγάλες εγκαταστάσεις ώστε να επιτυγχάνεται η μέγιστη δυνατή εξοικόνομηση ενέργειας.

Εξοπλισμός υψηλής ενεργεικακής απόδωσης καθώς και τεχνικών αποθήκευσης της ενέργειας με στόχο το χαμηλότερο δυνατόν λειτουργικό κόστος.

Εύκολη πρόσβαση και ευκολία στην συντήρηση του μηχανολογικού εξοπλισμού.

Εξοπλισμός επώνυμων και αξιόπιστων κατασκευαστών που διαθέτουν οργανωμένο service και επαρκκές stock ανταλλακτικών.

Η energian εγγυάται ανεπιφύλακτα για τον σχεδιασμό και την κατασκευή εγκαταστάσεων κεντρικού, ημικεντρικού και βιομηχανικού κλιματισμού που θα ικανοποιούν όλα τα παραπάνω κριτήρια .

Η θέρμανση με ξύλο ή pellet μπορεί να είναι μια οικονομική και φιλική προς το περιβάλλον επιλογή θέρμανσης.
Οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας όπως το ξύλο και το pellet έχουν γίνει πολύ δημοφιλείς στην αγορά μας εξαιτίας της διαρκούς αύξησης των τιμών των ορυκτών καυσίμων.
Η νέα πράσινη τεχνολογία, συνδιάζει τη θερμότητα που παράγεται από τα παραδοσιακά συστήματα ορυκτών καυσίμων με τη θερμότητα που παράγεται από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, με αποτέλεσμα τη σημαντική εξοικονόμηση χρημάτων από τους λογαριασμούς θέρμανσης.
Σήμερα μπορείτε να επιλέξετε από μια γκάμα συσκευών καύσης ξύλου και pellet νέας γεννιάς, με καθαρότερη καύση, πιο αποτελεσματική, και αρκετά ισχυρή για να θερμάνει σύγχρονες κατοικίες μικρού και μεσαίου μεγέθους

Μία μέθοδος θέρμανσης, που κερδίζει ολοένα και περισσότερους υποστηρικτές στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, είναι η ενδοδαπέδια θέρμανση.

Παρακολουθώντας συνεχώς τις εξελίξεις της αγοράς και τις αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών για σύγχρονους τρόπους θέρμανσης αναλαμβάνουμε την μελέτη και κατασκευή ενδοδαπέδιου συστήματος θέρμανσης στις κατοικίες, που κατασκευάζετε.

Tα φωτοβολταϊκά (ή Φ/Β) συστήματα αποτελούν μια από τις εφαρμογές των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, με τεράστιο ενδιαφέρον για την Ελλάδα. Εκμεταλλευόμενο το φωτοβολταϊκό φαινόμενο, το φωτοβολταϊκό σύστημα παράγει ηλεκτρική ενέργεια.
Ένα φωτοβολταϊκό σύστημα αποτελείται από ένα ή περισσότερα πάνελ (ή πλαίσια, ή όπως λέγονται συχνά στο εμπόριο, «κρύσταλλα») φωτοβολταϊκών στοιχείων (ή «κυψελών», ή «κυττάρων»), μαζί με τις απαραίτητες συσκευές και διατάξεις για τη μετατροπή της ηλεκτρικής ενέργειας που παράγεται στην επιθυμητή μορφή από την ηλιακή ενέργεια.

ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ

Σε κάθε δουλειά που αναλαμβάνουμε χρησιμοποιούμε τον καλύτερο εξοπλισμό. Συνεργαζόμαστε με τις πιο αξιόπιστες εταιρείες στον χώρο της ενέργειας για να επιτύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για εσάς.

Skip to content